دکتر مهرداد مرادی به سمت مدیر دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۸۵۹۰ اخبار حوزه معاونت دانشجویی
تعداد بازدید:۷۴۸

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه کاشان دکتر عباس کتابی، دکتر مهرداد مرادی به سمت مدیر دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

در این حکم خطاب به مدیر دانشجویی جدید آمده است:
نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربه ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به سمت معاون دانشجویی دانشگاه کاشان منصوب می شوید.

در ادامه این حکم آمده است:
امید است با همکاری اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز و با برنامه ریزی و درایت لازم در راستای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی، و با روحیه جهادی و انقلابی، در اعتلای روز افزون امور دانشجویان در عرصه های رفاهی دانشجویی، امور تغذیه، خوابگاه ها و سایر امور مرتبط و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه گام های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها و تقویت نظم و قانونمندی کوشا باشید.

لازم به ذکر است دکتر مهرداد مرادی، عضور هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان می باشند.

( ۲ )

نظر شما :