دکتر مهرداد مرادی به سمت مدیر دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۸۵۹۰ اخبار حوزه معاونت دانشجویی
تعداد بازدید:۸۹

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه کاشان دکتر عباس کتابی، دکتر مهرداد مرادی به سمت مدیر دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

در این حکم خطاب به مدیر دانشجویی جدید آمده است:
نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربه ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به سمت معاون دانشجویی دانشگاه کاشان منصوب می شوید.

در ادامه این حکم آمده است:
امید است با همکاری اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز و با برنامه ریزی و درایت لازم در راستای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی، و با روحیه جهادی و انقلابی، در اعتلای روز افزون امور دانشجویان در عرصه های رفاهی دانشجویی، امور تغذیه، خوابگاه ها و سایر امور مرتبط و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه گام های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها و تقویت نظم و قانونمندی کوشا باشید.

لازم به ذکر است دکتر مهرداد مرادی، عضور هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان می باشند.

( ۱ )

نظر شما :