معاون دانشجویی جدید دانشگاه منصوب شد

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۱:۲۱ کد : ۲۱۵۶۳ اخبار حوزه معاونت دانشجویی معاونت دانشجویی
تعداد بازدید:۷۰۸

طی حکمی از سوی مدیریت دانشگاه کاشان، دکتر سیدعلی حسینی تفرشی به سمت معاون دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

در این حکم خطاب به معاونت دانشجویی جدید آمده است:
نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربه ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به سمت معاون دانشجویی دانشگاه کاشان منصوب می شوید.

در ادامه این حکم آمده است:
امید است با همکاری اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز و با برنامه ریزی و درایت لازم در راستای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی، و با روحیه جهادی و انقلابی، در اعتلای روز افزون امور دانشجویان در عرصه های آموزشی،رفاهی، ورزشی، فرهنگی و پژوهشی و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه گام های موثری بردارید و در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها و تقویت نظم و قانونمندی کوشا باشید.

لازم به ذکر است دکتر سیدعلی حسینی تفرشی، عضور هیات علمی دانشکده شیمی(زیست شناسی سلولی و مولوکولی) دانشگاه کاشان می باشند.

( ۱ )

نظر شما :